Kampreferat - Fredericia HK - Hjemmebane

Horsens folkeblad skriver:


Fredericia HK var bedst i første halvleg, men i anden halvleg skiftede kampen totalt karakter, og på et kvarter havde Horsens HK afgjort kampen til sin fordel.

HH vandt kampen med 21-17 efter Fredericia-føring på 10-8 ved pausen.

- Vi afsluttede bedre i anden halvleg og fik vore bagspillere i gang med at score, sagde HH-træner Henrik Okkerstrøm. Vi ofrede mere i afslutningerne.

- Vi brændte for mange chancer, sagde Fredericia-træner Michael Jensen. Jeg var tilfreds med vort forsvar og vores målmand, men ikke med angrebsspillet.

I første halvleg var Camilla Pytlick, datter af Jan Pytlick, en fornøjelse at følge. Hun stod for kampens lækreste frispilninger til stregen og spillede som en tro kopi af sin mor Berit Bogetoft.

I anden halvleg præsenterede Fredericia en elegant venstre fløj Signe Mølby, og hun scorede et elegant mål fra fløjen med sine forældre Kirsten og Johnny Mølby på tilskuerpladserne.

Ida Lagerbon var Fredericias bedste spiller efter pausen, men målmand Marie Andresen gjorde det bedst over hele kampen.

HH's bedste spiller over hele kampen var målmanden Frederikke Rasmussen, der nåede op på 17 redninger.

Amalie Jacobsen var bedste markspiller.

Camilla Sommer åbnede kampen med tre flotte mål til 3-0 for HH, men derefter overtog Fredericia teten og var foran med to mål fra 5-3, 6-4, 7-5 og 10-8.

HH startede flyvende efter pausen og fik udlignet til 11-11. Hjemmeholdet bragte sig foran 17-12 efter 18 minutter. Fredericia kom på 18-16, men HH lukkede og slukkede ved at score til 20-16 og 21-17.

- Horsens' sejr var fuldt fortjent, sagde Michael Jensen.

- Det var ikke vores bedste kamp, sagde Henrik Okkerstrøm.

Landstræner Heine Eriksen var i Horsens for at se nærmere på kandiater til sit U20-landshold.

- Jeg fulgte Anne Berggreen, Ida Lagerborn,  Cecilie Thomsen og Mette Brandt, afslørede han.

Heine Eriksen følger 1. division spændt, fordi ligaen skal udvides med to hold fra næste sæson.

- Mit bud er Hadsten, Aalborg og Sønderjyske som de tre bedste i 1. division, men holdene slår hinanden på kryds og tværs. Der er 7-8 hold, der kan blande sig i toppen, fordi 1. division er så jævnbyrdig, sagde Heine Eriksen.

HH Elite-Fredericia HK 21-17 (8-10)
Mål for HH: Amalie Jacobsen 6, Mia Møller 4, Camilla Sommer 4, Camilla Madsen 3, Janni Brandt 2, Mette Brandt 1, Märta Hedenquist 1.

Mål for Fredericia HK: Ida Lagerbon 6, Camilla Pytlick 3, Ida Møller 2, Anne Berggreen 2, Signe Mølby 1, Janne Brøndum 1, Camilla Astrup 1, Signe Ullstad 1.

Tilskuere: 268