Igen manglede HH lige det sidste

 

Igen smed vi muligheden for sejr i den sidste del af kampen trods god stemning i Nørre Sundby Idrætscenter med hjælp fra Jørgen og Lone Møller mfl. men også "Yellow Pride" var på plads og gav opbakning til de gule.
MJ Foto med Michael og Anita var også på plads i Aalborg med foto og live Streaming af kampen til de mange fans hjemme i Horsens.

1. halvleg ender med en føring til EH Aalborg på 18-15 og hvor især hjemmeholdets Mathilde Selmer fra venstre back drillede et svagt spillende HH forsvar.
Vi kommer bedre ud til 2. halvleg med bedre attituder og mere energi og midtvejs i halvlegen får vi kontakt med EH Aalborg og kommer også foran med 1 to gange og er ufattelig tæt på at øge yderligere, men igen taber vi pusten og endda i en situation hvor vi er i overtal og i løbet få min. er EH Aalborg foran med 4 igen.
Kampen ender med en sejr til hjemmeholdet på 31-29.

I starten af sæsonen havde vi et stærkt forsvar men havde svært ved at score nok mål. Vi er blevet meget bedre angrebsmæssigt men vores forsvar har ikke samme styrke længere og her skal vi have strammet op inden den næste vigtige kamp mod et andet midter hold, Vendsyssel Håndbold, der kommer til Forum Horsens H2, søndag den 18. dec. med 5 sejre på stribe, så vi skal være skarpe i begge ender af banen.

Sofie Fynbo og Iben Due Kristensen var med hhv. 8 og 7 mål godt spillende i angrebet. Fynbo har vist opadgående formkurve de seneste kampe nu håber vi hun holder det høje niveau til den sidste kamp inden jule pausen.

Vores 29 mål blev sat ind af :
Sofie Fynbo Larsen 8
Iben Due Kristensen 7
Janne Brandt Andersen 4
Pernille Lauritsen 4 (2)
Kathrine Daugaard 3
Neda Jurisic 2
Märta Hedenquist 1

Vi forsætter kampen og giver den gas til træning hele ugen, så vi er HELT klar i 60 min.næste søndag, hvor jeg håber Horsens er i jule humør og kommer og hjælper de gule piger til sejr.
boesen.