Horsens HK - Roskilde Håndbold

 

Søndag tager vi imod Roskilde Håndbold som der i starten var tophold og et godt bud på et hold der kunne spille med om oprykningspladserne fra rækken, men med 4 tabte kampe i streg inden de i sidste runde slog Aalborg Hk med 32-21, er de faldet lidt tilbage i tabellen. 
Roskilde indtager aktuelt 5 pladsen med 18 point og vi følger efter i midterfeltet som nr. 8 med 14 point, så med en sejr får vi godt fat i den øverste ende af midten.
Rækken er dog så tæt, og alle slår alle, at et nederlag sender de gule tæt på nedrykningsstregen, så endnu en ”finale” venter søndag i Forum Horsens H2 kl. 15.00.
Da vi mødte Roskilde i efteråret fik vi en ordentlig lussing og tog hjem et af sæsonens største nederlag på 33-20, men vi er dog et helt andet sted spillemæssigt og holdmæssigt til denne kamp og vi tror helt sikkert på en sejr over Roskilde.
Vi skal dog være helt skarpe og klar til at modstå deres kontra løb, som de er rigtig gode til. Især deres fløjspillere er hurtige. Deres fløjspiller Anna Grundtvig er også holdet topscore med 79 mål totalt i sæsonen og ved vores sidste møde var hun helt flyvende og nettede 14 gange.

Efter 4 sejre på stribe, Vendsyssel lige op til julepausen, Kolding IF i Santander Cuppen lige efter nytår, Virum Sorgenfri og senest på udebane gik det udover TMS Ringsted, er vi nu kommet ind i en positiv spiral og vi tror på os selv også når vi i kampene er bagud, formår vi at komme igen og vinde kampene. Både forsvaret og angrebet fungerer på samme tid og vi så også senest mod TMS Ringsted at fighter genet også er intakt.
Der er stadig masser af ting og arbejde med hvilket spillerne er klar på, og knokler godt til træningen i ugens løb, hvor også vores nye spillere lære vores spilsystemer at kende og spilles ind på holdet.

Trænerteamet må se bort fra en skadet Cecilie Bekker og Lisa Beicker og i ugens løb har Freja Sander valgt at stoppe med håndbold i en periode med flere skader omkring hendes ankler, som hun nu vil give ro til at heles.
Maria Højgaard Klausen der kom til HH op til denne sæson, har valgt at forsætte hendes karriere på Ejstrup/Hærvejens 2. div. hold. Maria har valgt at søge mere spilletid andet sted, så hendes udvikling som håndboldspiller har bedre forudsætninger.
Tak for indsatsen til en rigtig HH’er Freja og til Maria for en god indsats i denne sæson og I ønskes held og lykke fremover.

Til Kampen på søndag er udtaget følgende spillere :
1. Johanne Toft (M)
3. Viktorija Murgovska
7. Neda Jurisic
8. Sofie Fynbo Larsen
9. Janne Brandt Andersen
10. Thilde Boesen
15. Pernille Lauritsen
16. Frederikke M Rasmussen (M)
19. Mette Brandt Nielsen
20. Märta Hedenquist
25. Iben Due Kristensen
29. Kathrine Daugaard

Jeg håber der stadig er en fantastisk opbakning til hele holdet i Forum H2. 
Den stemning vi oplevede ved sidste hjemmekamp mod Virum var rigtig god og jeg håber at både stemning og point på kontoen har givet flere lyst til at være med til at bakke op om de ”De Gule Piger” fra HH.
Håber vi ses, Go’ kamp, boesen