Horsens HK - Bjerringbro FH Optakt

 

Søndag er vi tilbage på vores normale hjemmebane i Forum Horsens H2.
Et af de rutinerede 1. div. hold Bjerringbro FH kommer på besøg og Bjerringbro FH har gennem de seneste mange sæsoner præsteret rigtig fint i 1 div. De har gennem flere sæsoner haft næsten de samme spillere og kun med meget få udskiftninger i truppen til hver sæson hvilket har gjort dem særdeles stabile og svære at hamle op med. Et rutineret hold der altid vidste hvad de skulle i en given situation.
I sidste sæson var der lidt mere uro med fyring af deres træner, og nu er det Jens Steffensen der styrer tropperne og er ved at få kabalen til at gå op med en del spillere der har været med i flere sæsoner krydret med lidt nyt og ungt.
Deres topscore Line Gyldenløve er stadig i målhumør og er deres ubestridte farligste spiller. En PM der både fordeler spillet og laver mål. Line Gyldenløve har gennem de sidste mange sæsoner sluttet i top 5 på topscore listen for 1. div.
Bjerringbro er kommet lidt blandet fra land i år, men har samlet 9 point sammen med 4 sejre og en uafgjort og 3 nederlag. Det er en modstander der ikke er helt umulig for os at tage point fra og som vi er spillende lige pt. tror vi alle på sejr over Bjerringbro FH. Det vil være rigtig godt, så vi spiller os mere ind i midten af tabellen.

Trænerteamet har udtaget følgende trup til søndagens kamp :
3. Viktorija Murgovska
7. Neda Jurisic
8. Sofie Fynbo Larsen
9. Janne Brandt Andersen
10. Thilde Boesen
11. Janne Granow
12. Laura Hjortshøj
14. Freja Sander
16. Frederikke M Rasmussen
18. Maria H Klausen
20. Märta Hedenquist
25. Iben Due Kristensen
27. Lisa Beicker
28. Nanna Daugaard
29. Kathrine Daugaard

Der er lidt skader i truppen pt. så der kan efter lørdagens morgentræning blive justeret i truppen, men som udgangspunkt er disse 15 spillere klar til kamp.
Vi håber på stor opbakning til kampen. Det betyder bare rigtig meget for pigerne, når de kan mærke opbakning fra lægterne og det giver lige holdet de sidste og ofte afgørende procenter.
Vi ses søndag kl. 15.00 i H2.
Go kamp