HH kom helt i sikkerhed i Sdr. Jyske

HH tog fra Sdr. Jyske med 1 point mere på kontoen og dermed er vi nu matematisk sikret endnu en sæson i 1. div. 
Der var lettelse og glæde fra både spillere og stab efter det flotte resultat på en svær udebane mod et af rækkens bedste hold. Det er høj kvalitet at spille 23-23 efter 12-11 ved pausen.
I flere kampe gennem sæsonen har vi smidt point i de sidste og afgørende minutter, men denne gang bevarede både spillere og trænere overblikket og via fight, en god timeout og en flot redning af keeper Frederikke Rasmussen i de døende sekunder, lykkedes det denne gang at få udbytte ud af anstrengelserne.

Det var Sdr. Jyske der det meste af kampen var foran. En enkelt gang var de foran med 4 ved stillingen 8-4, men ellers var det et par må de holdt os på afstand med, men midtvejs i 2. halvleg er det HH der et par gange er i front med et enkelt mål inden det blev helt lige de sidste minutter.
Cheftræner Henrik Okkerstrøm så to gode forsvar og to gode keepere der klart overmatchede de to holds angreb.
Det blev en meget fysisk kamp, rodet og med mange spil stop undervejs og HH’s bedste på dagen var keeper Frederikke Rasmussen der med mere end 20 redninger og flere på afgørende og vigtige tidspunkter blev kampafgørende for HH endnu en gang.
I angrebet var Pernille Lauritsen i 1. halvleg godt spillende og i 2. halvleg var det Sofie Fynbo der fandt vej til målet.
Sofie og Pernille deler på dagen topscorer værdigheden med hver 6 mål og ellers blev målene denne gang kun fordelt på 5 spillere.

De 23 mål :
Sofie Fynbo Larsen 6
Pernille Lauritsen 6 (3)
Mette Brandt Nielsen 4
Märta Hedenquist 4
Janne Brandt Andersen 3

Nu kan de sidste 2 runder spilles i tryghed og stort set for første gang i sæsonen spilles uden nerver, det bliver dejligt for spillerne at kunne spille frit og lade deres talent og evner folde sig frit ud.
Det var igen dejligt at se der var opbakning til HH på lægterne, tak for det.
De næste uger skal trænerne have sat spillerne mentalt op, så lettelse ikke bliver en sovepude, men at vi vil slutte godt af og gå helt efter sejren i begge de resterende kampe.
Den næste kamp på hjemmebanen mod EH Aalborg er uden betydning da begge mandskaber er sikret ny billet til 1. div. men her bliver der lejlighed for spillerne at sige tak til de mange fans for den store opbakning sæsonen igennem, men den sidste kap på udebane mod Vendsyssel Håndbold kan gå hen og få betydning for værternes placering i bunden, så ud fra et sportsligt synspunkt skal den også have fuld gas i Hjørring.

HUSK at komme I Forum Horsens H2 på søndag den 2. april kl. 15.00 og lad os få en festlig håndbold søndag og afslutning på sæsonen sammen.
boesen