HH - Hadsten, Øv øv


Den kamp pigerne og alle omkring holdet havde glædet sig helt enormt til endte med en skuffelse.

Efter at HH gik til pause med en føring på 12-9 taber vi kampen 20-23.

Den energi og power vi kunne mærke på spillerne i ugen op til kampen var helt klart med fra starten, hvor vi fuldstændig tog pusten fra Hadsten og efter 10 min. er vi foran med 7-1 og har chancer for at komme yderligere foran, brænder et straffekast og et par frie chancer og endda i overtal og pludselig lukker vi Hadsten ind i kampen der kæmper sig op på 8-8 inden vi går til pause med en 12-9 føring.
10 min inde i 2. halvleg kommer Hadsten for første gang i kampen foran med 13-14. Vi kommer dog tilbage og og fører indtil de sidste 6 min. hvor Hadsten med for anden gang i kampen går i front og denne gang holder de fast og tager 3 point med hjem til Hadsten med en sejr på 3 mål.

Hadsten har i 2. halvleg held med mange indspil til stregen, hvor de denne søndag var stærkt spillende med Ida Jespersen, som vi havde svært ved at holde. Ida blev fortjent bedste Hadsten spiller.

Vi lykkes med mange ting gennem kampen, men det var ikke konstant nok. Det var kun de første 15 min. vi var gode nok i vores kontra og hvor vi konstant gik mod målet. 2. halvleg brænder vi som i sidste kamp alt for mange gode chancer og når man lidt mister troen bliver det ofte stolpe ud istedet for stolpe ind.

Mod slutningen bliver vi lidt stresset og vælger ofte de forkerte beslutninger og mister tålmodigheden i angrebene og får afsluttet for hurtigt.
Det vi kan tage med videre er vores fightervilje, da vi gennem hele kampen viser en god indstilling, der nok skal komme os til gode i de kommende kampe.

Der var et flot indhop og debut i den gule trøje af Lisa Beicker.
Sofie Fynbo Larsen blev dagens HH'er og Frederikke Rasmussen i målet stod en fin kamp.
 

Målene fra HH blev sat ind af :
Sofie Fynbo Larsen 5 (1)
Viktorija Murgovska 5
Pernille Lauritsen 4
Iben Due Kristensen 3
Nanna Daugaard 1
Lisa Beicker 1
Maria H Klausen 1

Jan Laugesen der var alene og knoklede på bænken denne søndag håber vi på der er hjælp til i kommende uge.

Næste kamp venter på lørdag den 22. oktober hvor vi drager til Ajax Kbh.
MJ Foto var på pletten i kampen og har leveret billedet.