HH-Elite har truppen på plads til den kommende sæson

Efter en lang og hård sæson som oprykker, nåede holdet målsætningen om overlevelse i den næstbedste danske håndboldrække. Det er nu tid til, at tage næste skridt i jagten på målet om, at få et liga damehold tilbage til Horsens indenfor et par år.

Der er i de sidste mange måneder blevet arbejdet hårdt i kulisserne for, at skabe et setup der svare til ambitioner om, at bringe Horsens by tilbage i det fineste selskab. Blandt andet er HH-Elite blevet godkendt og registreret som kontraktklub af Dansk Håndbold Forbund.

Cheftræner Henrik Okkerstrøm har sammen med den øvrige ledelse sammensat en ung og spændende trup til den kommende sæson, hvor fællesnævnerne udvikling og ambition er i højsædet. "Jeg er meget glad og stolt af den trup vi i fællesskab har fået samlet i HH-Elite til den kommende sæson." siger Henrik Okkerstrøm og fortæller videre:

"Vi har gennem de sidste 7 mdr arbejdet på, at skabe en trup af sultne og talentfulde spillere, hvis ambitioner matcher klubbens. Det har været vigtigt, at finde spillere, hvor det at træne godt og være medskabende omkring, at lave en god træningskultur har været i højsædet"

Truppen består primært af spillere der har haft deres ungdoms år i gode træningsmiljøer, som er vant til at træne meget og på højt niveau. Ydermere er det er god blanding af nyoprykkede seniorspillere, spillere der har været bærende på forskellige 1 Div hold og spillere som allerede har stiftet bekendtskab med ligahåndbold.

"Vi har søgt spillere med forskellige spidskompentencer, spillere som kan afgøre kampe i begge ender. Det kommer til at tage tid, at spille et helt nyt hold sammen, men det ser meget spændende ud," slutter Henrik Okkerstrøm

Truppen for sæsonen 2017/18

Målvogter: Frederikke Rasmussen HH-Elite
Målvogter: Stephanie Rasmussen Skanderborg
Venstrefløj: Camilla Sommer Bjerringbro
Venstrefløj: Steinunn Hansdóttir Skanderborg
Højrefløj: MarieLouise Sundgaard Bjerringbro
Højrefløj: Janne Brandt Andersen HH-Elite
Bagspiller: Laura Hjortshøj HH-Elite
Bagspiller: Amalie Jacobsen SK Aarhus
Bagspiller: Cecilie Thomsen SK Aarhus
Bagspiller: Mia Møller Skanderborg
Bagspiller: Camilla Madsen Fredericia HK
Bagspiller: MarieLouise Søberg Bjerringbro
Bagspiller: Mette Brandt Nielsen HH-Elite
Bagspiller: Sofie Fynbo Larsen HH-Elite
Streg: Märta Hedenquist HH-Elite
Streg: Laura Nørgaard Blushøj EH Aalborg

Cheftræner: Henrik Okkerstrøm
Assistent: Jan Laugesen
Fysisktræner: Kim Magnussen
Målmandstræner: Michael Christiansen
Fys: Lasse Brøchner
Holdleder: Jane Marie Thomsen