Fredericia HK - Horsens HK

Søndag er der et lokal derby mellem Fredericia HK og HH.
Fredericia har gennem de sidste kampe sneget sig med op i førerfeltet i 1. div. og bla. derfor er Fredericia også favoritter i 10 spillerunde søndag eftermiddag.
De har et stærkt hold godt med rutine krydret med lidt ungdom der er på vej. Fredericia råder da også over divisionens topscorer, Nanna Friis, der har scoret hele 81 mål i 9 kampe, hvilket er et snit på 9 mål pr. kamp. Det er særdeles imponerende, så her ligger der en opgave for de gule med at få Nanna Friis skærmet godt af.
Fredericia har for et par uger siden også skiftet lidt ud i deres træner team, hvor de har fået den tidligere HH træner, Rasmus Glad Vandbæk, ind i teamet som assistenttræner, så det bliver spændende med et gensyn med Rasmus der i HH var en afholdt træner både omkring U18 pigerne og i oprykker sæsonen som cheftræner for 2. div. damerne.
De gule piger skal forsøge at holde fast i de sidste ugers positive spil hvor det er lykkes både at få forsvar og angreb til at fungerer på samme tid.
Kan vi tage en sejr i Fredericia ser det yderst fornuftigt ud i tabellen og vi kan fastholde vores midter placering.

Lidt småskader plager truppen, men træneteamet har udtaget følgende trup til lokal derbyet på søndag i Fredericia Hallerne kl. 14.00 :

7. Neda Jurisic
8. Sofie Fynbo Larsen
9. Janne Brandt Andersen
10. Thilde Boesen
11. Janne Granow
14. Freja Sander
15. Pernille Lauritsen
16. Frederikke Rasmussen (M)
18. Maria H Klausen
20. Märta Hedenquist
25. Iben Due Kristensen
27. Lisa Beicker Salling
28. Nanna Daugaard
29. Kathrine Daugaard

Jeg håber der er rigtig mange der tager turen ned til Fredericia og støtter holdet frem mod endnu en sejr og dermed bryde Fredericias favorit værdighed. Det betyder så meget for spillerne at mærke I er med dem, og lad os få skabt en god stemning omkring en spændende håndboldkamp i de gode rammer der er i Fredericia.
Vi ses, boesen