Fredag går det løs igen !


Et nyt håndbold år begynder, og for os begynder også en kamp om overlevelse i 1. division.

I øjeblikket befinder vi os på en 13. plads med 3 point, og vi har dermed 8 point op til en placering, der ikke giver direkte nedrykning, og 9 point til sikker overlevelse. Der er altså lang vej til det, der fortsat er målet, nemlig endnu en sæson i 1. Division. Det er dog på ingen måde umuligt, da der stadig er hele 22 point at spille om.

Ser vi tilbage på vores hidtidige resultater i sæsonen, så har vi 1 sejr, 1 uafgjort og 13 nederlag. Her skal det dog bemærkes, at 5 af vores nederlag er tabt med højst 3 mål, og de kan derfor betegnes som snævre. Med lidt mere held i form af afgørende dommerkendelser, færre skader og andre marginaler, så henter vi point i disse kampe. 

Rent spillemæssigt har vi været for ustabile, og især i modgang har vi haft problemer – det mener vi skyldes de mange (forventede) nederlag i starten af sæsonen, der satte sig i baghovederne på spillerne. Derfor har juleferien gjort os godt, da vi har haft mulighed for at koble fra og fokusere på andet end håndbold. Vi er nu klar til håndbold, svære kampe og hård træning igen, og vi har siden 27. december trænet igennem for at blive bedre end vores modstander både spillemæssigt og fysisk.

Pointene ligger forude, og vi er klar til at tage dem! Derfor håber vi, at I vil fortsætte Jeres opbakning, så vi kan betale tilbage i form af sejre og i sidste ende endnu en sæson i 1. Division.