- Far er ikke sur, far er skuffet !

Ovennævnte citat passer meget godt på Lasse Andersen, som efter nederlaget til Ajax København var en meget skuffet herre og kom med en klar opsang til sine spillere.

Jeg er en skuffet træner og synes, det er synd, at hjemmepublikummet skal være vidne til sådan en præstation. Det var den hidtil dårligste kamp vi har leveret, hvor både indstillingen og udstrålingen manglede, og der er mange af pigerne, der skal se sig selv dybt i øjnene. De skal indse, at der skal arbejdes maksimalt i hver eneste kamp for at kunne få de to første point. Hvis ikke vi kommer med en anden indstilling, jamen så får vi heller ikke point i de kommende kampe. 

I netop de kommende kampe skal de gule piger op imod modstandere, der på papiret er lettere end hidtil, men HH-træneren pointere, at der venter meget arbejde, før en sejr på udebane mod DHG Odense kan blive en realitet.

Jeg tænker, at det er kampe, hvor vi skal kunne spille om de to point. Men på trods af at det er modstandere, der ligger nede i vores ende af tabellen, så er det ikke nemme kampe, for dem er der ingen af i 1. division. Det påvirker også mentalt at stå med 7 nederlag i 7 kampe, og det var før sæsonen, det vi frygtede, da vi godt kunne se, hvordan regnestykket ville gå op. Nu vil vi i de kommende kampe ikke blive decideret favoritter, men vi skal i hvert fald kunne spille om de to point, så der er meget mental bearbejdelse, vi skal have gjort os i ugens løb.