Et dårligt forsvar blev meget bedre efter pausen

 

Trods det at weekendens modstander Aalborg HK var dømt til nedrykning, bed de godt fra sig i 1. halvleg, og de gik til pause med en føring på 15-14.
Efter pausen var det et HH hold der kom på banen og moste Aalborg HK med cifrene 5-18 og dermed en samlet sejr til HH på 20-32.

Det så lidt ud som HH spillerne troede de nemt kunne slå de blå/gule fra Aalborg HK, og derfor ikke behøvede at bruge deres fysik og var helt passive og uden taklinger i forsvaret. 
Især værternes Anne Hyldal fik lov at gøre hvad der passede hende i starten af kampen.
Efter pausen var det et helt andet HH hold der kom på banen og lod kun Aalborg HK komme frem til scoring 5 gange i de sidste 30 min.
Især i højre siden var HH godt spillende med dagens topscorere Pernille Lauritsen og Janne Brandt Andersen der satte hhv. 11 (5 på straffe) og 7 mål i kassen.

Faktisk kom alle spillerne på nær vores to keepere på scoringstavlen og de 32 mål fordelte sig således :
Pernille Lauritsen 11 (5)
Janne Brandt Andersen 7
Viktorija Murgovska 3
Märta Hedenquist 3
Mette Brandt Nielsen 2
Cecilie Bekker 2
Neda Jurisic 1
Thilde Boresen 1
Sofie Fynbo Larsen 1
Kathrine Daugaard 1

Ud over de to spillere fra højre siden Pernille Lauritsen og Janne Brandt Andersen, kom keeper Janne Granow ind og gjorde en god figur i målet, især midt i 1 halvleg havde hun nogle gode redninger der var med til at vi kunne gå til pause kun nede med et mål.

Allerede torsdag aften går det l løs igen når vi tager afsted til endnu en udekamp, og denne gang er det Bjerringbro FH der tager imod.
Der skal trænes godt de kommende dage så vi er helt klar til at gå efter de 2 point og dermed øge aftanden til stregen.
boesen