Drama til slut

Fredericia HK og HH gav publikum drama for alle pengene i de døende sekunder af kampen.
Da HH får tilkendt et straffekast i sidste sekund ved stillingen 25-24 til værterne, der også har været i front hele kampen, men nu er tæt på at smide det ene point.
HH rammer stolpen og Fredericia lever op til favorit værdigheden og tager begge point med en sejr på 25-24 efter at have ført 15-9 ved pausen.
De gule kommer rigtig skidt fra start og spiller i det hele taget en meget ringe 1. halvleg. Pigerne er der slet ikke sammen og er efter 20 min. nede med hele 11-4, men formår dog at rejse sig lidt og vinder 4-5 de sidste 10 min,så vi går til pause bag ud med 6 mål 15-9.
Cheftræner Henrik Okkerstrøm er ikke tilfreds med spillernes indsats hvilket de også bliver klar over i pausen, så det er et andet hold der møder op efter 15 min. i omklædningsrummet.
I en rodet 2. halvleg begyndte de gule at fighte meget mere og selv om Fredericia stort set hele halvlegen var på behørig afstand fik HH alligevel kæmpet sig helt op i haserne på Fredericia lige til sidst uden det dog lykkes at stjæle det ene point til sidst.
2. halvleg var afbrudt et godt stykke tid da Lisa Beicker fra HH slog hovedet ind i den bagerste jernstang i målet ved en flot kontra scoring, hvor hun efterfølgende besvimede og måtte have hjælp inden spillet kunne forsætte.
For HH lyste Sofie Fynbo endelig op igen efter et par kampe hvor ikke alt er lykkes for hende, hun blev topscore og fik dagens fidus af sine medspillere.
Sofie satte nogle flotte mål ind og viste noget af den vilje der skal til for at vinde kampe, men også Märta Hedenquist, Janne Brandt Andersen og Kathrine Daugaard viste i perioder godt spil.

HH fik i kampen 6 straffekast men kun de 3 blev udnyttet. 
De 24 mål blev sat ind af :
Sofie Fynbo Larsen 7
Kathrine Daugaard 4 (1)
Märta Hedenquist 3
Pernille Lauritsen 3 (2)
Janne Brandt Andersen 3
Lisa Beicker Salling 2
Maria H Klausen 1
Iben Due Kristensen 1

Næste kamp venter lige om hjørnet og Sdr. Jyske Damer kommer næste søndag den 4. dec. kl. 15.00 på besøg i Forum Horsens H2. 
boesen