DHG Odense - Horsens HK

Søndag venter en svær udebane kamp i Odense mod DHG.
DHG er nu i gang med sin 3. sæson i 1. div. og har efterhånden bidt sig fast med god fight og har ligeledes bygget på deres spil hvert år.
DHG har 2-3 spillere der kontinuerligt laver mange mål, og dem skal vi selvfølgelig have lukket ned for. DHG kan på deres gode dage spille op med de bedste hold i divisionen, hvor de aktuelt indtager 5. pladsen med 3 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag efter de første 6 runder. De 2 nederlag er mod de to fører hold Ajax Kbh. og Roskilde Håndbold, så det bliver ikke en let opgave der venter i Odense.

Vi tager til Odense med en næsten fuldtallig trup, hvor Freja Sander der har været skadet de sidste uger glider ind i truppen, men til gengæld er Nanna Daugaard ikke blevet skaden fra kampen mod Lyngby kvit, så hun tager plads ved siden af Regitze Madsen der forsat har armen i gips.

Truppen der drager til Odense :
3. Viktorija Murgovska
7. Neda Jurisic
8. Sofie Fynbo Larsen
9. Janne Brandt Andersen
10. Thilde Boesen
11. Janne Granow
12. Laura Hjortshøj
14. Freja Sander
15. Pernille Lauritsen
16. Frederikke M Rasmussen
18. Maria H Klausen
20. Märta Hedenquist
25. Iben Due Kristensen
27. Lisa Beicker

Vi håber vi kan forsætte mange af de gode takter der har været i vores spil de sidste kampe og tage noget selvtillid med fra sejren over Lyngby.
Der er blevet arbejdet godt med tingene både på og udenfor banen af spillerne i ugens løb, så trænerteamet har gode forhåbninger om en god indsats og flere point til kontoen.

Kampen spilles i Dalumhallerne, Mejerivej 1, 5260 Odense kl. 13.30 og vi håber nogle af jer tager med til Odense og bakker de gule piger op på en bane hvor hjemmeholdet altid har god opbakning fra deres fans og tilskuere.