13. plads - hvad nu?


Det er efter weekendens kampe endeligt, at vi ender på 13. pladsen i 1. division. På forhånd vil det give direkte nedrykning til 2. division, men der er regler, som kan ændre på dette. Især én regel kan give os endnu en chance for at blive i 1. division.

De hold der i 2. division (der er tre 2. divisioner) er såkaldte reservehold har oprykningsforbud og kan dermed ikke sætte sig på en oprykningsplads. Hvis ét af de hold bliver nr.1, så vil det give nr.12 i 1. division endnu en chance for at undgå nedrykning. Hvis endnu ét af de hold bliver nr.1, så giver det også nr.13 i 1. division en sidste mulighed.

Vi skal altså håbe på, at to ud af tre 2.divisioner bliver vundet af reservehold. I så fald skal vi over to kampe spille om oprykning/nedrykning imod et 2. divisionshold. Om dette bliver en realitet, finder vi ud af, når 2. divisionen slutter den 29. marts.

I nedenstående tabeller kan du se de tre 2. divisioners nuværende top 3. Reserveholdene er noteret med NB.Indtil den endelige afgørelse er det bare om at tanke selvtillid og få gode oplevelser i de resterende to kampe, og så samtidig krydse fingre for at resultaterne i 2. division går vores vej.